nyheder

Forstøvet magnesiumpulver

Sammenlignet med det traditionelle magnesiumpulver (maskinformaling, formalet) har det forstøvede magnesiumpulver produceret af Tangshan Weihao magnesiumpulver Co., Ltd sådanne egenskaber: høj renhed, højt indhold af aktivt magnesium, høj aktivitet, høj tilsyneladende tæthed, høj fluiditet, høj stabilitet, lille partikelstørrelse og lille specifik overflade.
Det forstøvede magnesiumpulver er meget udbredt inden for højteknologiske områder som militær, kemikalier og alt det der.Samtidig med at tilfredsstille den indenlandske efterspørgsel, eksporterer vi produkter til mere end ti lande, som ligger i Vesten eller Centralasien, og vinder gode kommentarer fra både nationale og internationale partnere.
 
Specifikation
Partikelstørrelsen kan være 30 mesh-1250 mesh (10-500um), og den kan også efter anmodning skræddersyes i størrelse til at opfylde kundernes egne mesh-specifikationer.

Produktegenskaber

1 granulær form
Med forstøvningsteknologi og hurtig størkningsteknologi producerer Tangshan Weihao magnesiumpulver Co., Ltd det forstøvede magnesiumpulver, som har høj kuglehastighed.Evnen er bedre end formalet magnesiumpulver på det nuværende marked.

Forstøvet magnesiumpulver1 Forstøvet magnesiumpulver
Forstøvet magnesiumpulver malet magnesiumpulver

2 Kuglehastighed
Forstøvningsteknologien og hurtig størkning gør, at det forstøvede magnesiumpulver har en høj kuglehastighed.Da overfladen er sfærisk, reagerer forstøvet magnesiumpulver støt.

3 Bulkdensitet
Jo højere bulkdensitet pulveret har, jo mere forstøvet magnesiumpulver kan bruges i produktet, og det opnår også et stort justerbart ladningsvægtområde.Det kan spare fragt og lageromkostninger.

4 Fluiditet
Forstøvet magnesiumpulver har bedre fluiditet end formalet magnesiumpulver, så det kan blandes med andet pulver mere jævnt, så det kan få reaktionen til at gå mere stabilt

5 Indhold af aktivt magnesium
Jo højere indhold af aktivt magnesium pulveret har, jo mere effektive komponent deltager i reaktionen.Det har bedre kontrollerbarhed til hovedreaktionen, og der sker mindre bivirkninger, så det kan spare omkostninger.

6 Hygroskopicitet
Forstøvet magnesiumpulver har lavere luftfugtighed end formalet magnesiumpulver, så det er mere stabilt og kan opbevares længere.


Indlægstid: 15. december 2020