Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Кои се вашите цени?

Нашите цени можат да се променат во зависност од понудата и другите фактори на пазарот. Ние ќе ви испратиме ажуриран ценовник откако вашата компанија ќе не контактира за дополнителни информации.

Дали имате минимална количина на нарачка?

Да, бараме сите меѓународни нарачки да имаат минимална количина на нарачка. Ако барате да препродавате, но во многу помали количини, препорачуваме да ја проверите нашата веб-страница

Можете ли да ја доставите релевантната документација?

Да, можеме да обезбедиме најмногу документација, вклучително и сертификати за анализа / усогласеност; Осигурување; Потекло и други извозни документи каде што е потребно.

Кое е просечното време на траење?

За примероците, времето на доведување е околу 7 дена. За масовно производство, времетраењето е 20-30 дена по добивањето на уплатата на депозитот. Временските времиња стануваат ефективни кога (1) го добивме вашиот депозит и (2) го имаме вашето конечно одобрување за вашите производи. Ако нашето предложено време на траење не работи со вашиот рок, ве молиме разговарајте со нашиот менаџер за продажба за проверка на решено решение. Во сите случаи ќе се обидеме да ги задоволиме вашите потреби. Во повеќето случаи можеме да го сториме тоа.

Кои видови начини на плаќање ги прифаќате?

уплатата можете да ја извршите на нашата банкарска сметка, на начин како 30% депозит однапред, 70% салдо наспроти копијата на B / L со T / T или L / C на повидок.

Која е гаранцијата за производот?

Ние гарантираме за нашите материјали и изработка. Нашата заложба е да ве натераме да задоволите со нашите производи. Под гаранција или не, културата на нашата компанија е да ги реши и реши сите проблеми на клиентите и да го задоволи вашето задоволство.

Дали гарантирате безбедна и безбедна испорака на производи?

Да, ние секогаш користиме високо квалитетно пакување за извоз. Ние исто така користиме специјализирани пакувања за опасности за опасни материи и потврдени испраќачи на ладилници за предмети чувствителни на температура. Специјалистичко пакување и нестандардни барања за пакување може да имаат дополнително наплата.

Што е со давачките за испорака?

Трошоците за испорака зависат од начинот на кој ќе изберете да ја добиете стоката. Експресот е нормално најбрз, но и најскап начин. Морскиот транспорт е најдобро решение за голема големина на нарачката. Точните цени на товар може да се обезбедат за вашата препорака само ако знаеме детали за количината на нарачката, тежината, превозните средства итн. Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.

САКАТЕ ДА РАБОТИМЕ СО НАС?