Производи

Хидроксил завршени кополимери на етилен оксид и тетрахидрофуран

Краток опис:


Детали за производот

Најчесто поставувани прашања

Ознаки на производот

Безбојна или малку жолта транспарентна течност.
Густина: околу 1,05g / cm3.
Температура на кристализација: помалку од -70.
Растворлив во бензен, халохидроводород и многу други органски растворувачи.
Низок притисок на пареа.
Термички стабилен, не хидролизиран, не влошен. Помалку раздвиженост и лутост.

6 7

Техничка спецификација

СН

Предмет

Единица

Два степен на функционалност

Три степен на функционалност

1 Број просек

 

3500

4000

4500

5000

4500

2 молекуларна тежина

(Мин)

350 фунти

400 фунти

450 фунти

500 фунти

7000 фунти

3 Вредност на хидроксил

(mgKOH / g)

23,0 ~ 37,6

20,1 ~ 32,6

17,9 ~ 29,2

16,2 ~ 26,4

19,5 45,0

4 Киселина вредност

(mgKOH / g)

.0,10

5 Вода

%

.0,10

Белешки
1) сите технички податоци наведени погоре се за ваша препорака.
2) алтернативната спецификација е добредојдена за понатамошна дискусија.

Прилагодување
Прилагодено производство е достапно за различна примена заснована на вашето техничко барање.
Имаме богато искусно истражување и развој и оддел за производство, способни за развој и пробно производство на нов материјал и спецификација според специфичните услови.
За повеќе информации, испратете е-пошта на „pingguiyi@163.com“.

Ориентација кон клиенти
Нашиот клиент го мери првиот приоритет во нашите деловни активности. Ние сакаме да се фокусираме на сè што правиме преку очекувањето на нашиот клиент. Ние се позиционираме како снабдувач на решенија не само во аспект на самиот производ, туку и во неговиот синџир на додадена вредност. Ние сакаме да работиме тесно со нашите партнери за да развиеме сопствени решенија што се профитабилни и одржливи на наши договори. Ние придонесуваме за нашата експертиза за оптимизирање на процесите и апликациите заедно со нашите клиенти.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја