Produk

Katosin

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

2,2-Bis (ethylferrocenyl) propana

1. Inggris ngaran sanésna : Catocene

2. CAS NO : 37206-42-1

3. Rumus molekul: C27H32Fe2

4. beurat molekul: 468.25

5. Data téknis utami

Barang

Indéks

Ketik I

Ketik Ⅱ

Eusi Fe,% (m / m)

23.3-24.3

23.3-24.3

Viskositas, (25 ℃) Pa.S

< 2.8

< 3.3

Dénsitas, (20 ℃) ​​g / cm3

1.2910-1.2960

1.2910-1.2960

Eusi Uap ,% (m / m)

0,08

0,08

Karugian ku volatil , (80 ± 1) ℃% (20 ± 1) X 102Pa , 12h

< 2.0

< 2.0

Teu leyur,% (m / m)

0,10

0,10

Kaasaman, mol / 100g

0,30

0,30

Penampilan

Cairan caket beureum coklat

Cairan caket beureum coklat

Catetan
1) sadaya data téknis anu dituduhkeun di luhur pikeun rujukan anjeun.
2) spésifikasi alternatip wilujeng sumping kanggo diskusi salajengna.

6 Kagunaan
Propana 2,2 bis (etilferosén) dijantenkeun salaku katalis pembakaran épisiensi tinggi pikeun sababaraha propési padet komposit. Éta fitur kinerja komprehensif anu saé sareng mobilitas anu handap. Salaku turunan ferrocene dinuklear, éta ngahasilkeun pangaruh tina ningkatkeun tingkat pembakaran sareng nurunkeun tekanan nalika ditambihan dina propelan padat komposit anu ngagunakeun AP salaku oksidan

7. Panyimpenan
Diteundeun dina tempat anu tiis sareng berventilasi. Wadahna kedah ditutup ku nitrogén. Nyingkahan panas sareng kakeunaan sinar matahari. Umur rak 12 bulan saatos tanggal pabrikan. Éta tiasa dianggo deui upami diuji deui hasil nunjukkeun mumpuni nalika kadaluarsa kadaluwarsa.

8. transportasi
Tetep wadahna nangtung salami transportasi. Hindarkeun pangaruh telenges sareng paparan sinar matahari. Entong ngangkutna ku pangoksidator anu kuat. Éta henteu diatur salaku bahan anu bahaya.

Profil Perusahaan
Kami salah sahiji pamekaran anu ngembang dina bidang kimia khusus kalayan klorida sareng basis produksi perchlorate di propinsi Hunan, Cina Tengah. Kapasitas produksi taunan klorat sareng perchlorate nyaéta sakitar 8000 ton, kalebet natrium klorat, kalium klorat, natrium perchlorate, kalium perchlorate sareng amonium perchlorate dihasilkeun saluyu sareng standar nasional anu relevan ogé standar khusus pikeun sababaraha aplikasi.
Di sagigireun klorat sareng perchlorate, kami parantos ngembangkeun séktor bisnis dina bidang industri pyrotechnical, kalebet sababaraha spésifikasi nitrat, bubuk logam, aditif anu patali sareng propél jsb pikeun aplikasi anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami