FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa ngarobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos kalungguhanna sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami gaduh persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan anu diusulkeun ku kami henteu cocog sareng tenggat waktos anjeun, punten ngobrol sareng manajer penjualan kami pikeun mariksa solusi anu tiasa dilakukeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

anjeun tiasa mayar dina rekening bank kami, dina jalan setoran 30% sateuacana, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L ku T / T atanapi L / C dina pandanganana.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami nyaéta ngajantenkeun anjeun puas ku produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun masalah sadayana palanggan sareng minuhan kapuasan anjeun.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara paling gancang tapi ogé paling mahal. Angkutan laut mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun ukuran anu ageung tina tatanan. Ongkos angkutan tepat tiasa disayogikeun kanggo rujukan anjeun ngan upami kami terang detil jumlah pesanan, beurat, alat transportasi sareng sajabana Mangga ngahubungan kami pikeun inpormasi salajengna.

Hoyong damel sareng urang?