Produk

Hydroxyl Terminated Polybutadiene

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Polybutadiene-termaced Hydroxyl-termaced (HTPB) mangrupikeun bentuk karét cair kalayan beurat molekul anu bénten (sakitar 1500-10.000 g / mol) sareng tingkat fungsionalitas réaktif anu luhur. Karét cair ngagaduhan kombinasi unik sipat sapertos suhu transisi gelas rendah, kalenturan suhu rendah, kapasitas padet-beban tinggi, sareng kamampuan aliran anu saé. Éta parantos seueur dianggo dina perekat, lapisan, segel, ubar, ogé bahan energetik.

HTPB mangrupikeun cairan tembus sareng warna anu sami sareng kertas lilin sareng viskositas anu sami sareng sirop jagong. Pasipatanna bénten-bénten sabab HTPB mangrupikeun campuran sanés sanyawa murni, sareng éta diproduksi pikeun nyumponan sarat khusus konsumén.

5

1. Munculna: Cairan transparan teu warnaan atanapi konéng
2. SPESIFIKASI, Bagian I :

HARTA

Spésifikasi

Kandungan hidroksil mmol / g

0,47 ~ 0,53

0,54 ~ 0,64

0,65 ~ 0,70

0,71 ~ 0,80

Uap,% (w / w)

≤0.05

≤0.05

≤0.05

≤0.05

Eusi péroxida

(sakumaha H2O2),% / (w / w)

≤0.04

≤0.05

≤0.05

≤0.05

 Rata-rata beurat Molekul, g / mol

3800 ~ 4600

3300 ~ 4100

3000 ~ 3600

2700 ~ 3300

  Viskositas dina 40 ℃, Pa.s

≤9.0

≤8.5

≤4.0

≤3.5

3.Spesifikasi, Bagéan II :

HARTA

SPESIFIKASI

Kandungan hidroksil mmol / g

0,75 ~ 0,85

0.86 ~ 1.0

1.0 ~ 1.4

Uap,% (w / w)

≤0.05

≤0.05

≤0.05

Eusi péroxida

(sakumaha H2O2),% / (w / w)

≤0.05

≤0.05

≤0.09

 Rata-rata beurat Molekul, g / mol

2800 ~ 3500

2200 ~ 3000

1800 ~ 2600

  Viskositas dina 25 ℃, Pa.s

4 ~ 8

2 ~ 6

2 ~ 5

Catetan
1) sadaya data téknis anu dituduhkeun di luhur pikeun rujukan anjeun.
2) spésifikasi alternatip wilujeng sumping kanggo diskusi salajengna.
4. Pamakéan: HTPB loba dipaké dina sagala jinis motor kalayan propellant kimia padet dina penerbangan sareng hiber luar angkasa, bubuk mesiu, ogé pikeun panggunaan sipil, éta tiasa dianggo di sawah kalebet produk PU, casting produk elastomer, cet, listrik bahan sealant terisolasi jsb.
5. beurat net 170kg dina 200 liter drum logam poliétilénél.

Kustomisasi
Pabrik khusus aya kanggo sababaraha aplikasi dumasar kana sarat téknis anjeun.
Kami gaduh euyeub ngalaman R & D, sareng departemen produksi, sanggup ngembangkeun sareng uji coba-ngahasilkeun bahan sareng spésifikasi anyar salaku sarat khusus.
Kanggo inpormasi lengkep, punten kirimkeun email ka "pingguiyi@163.com".


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami