Produk

Nitrat Guanidine Super Rupa

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nitrat Guanidine super-halus

Guanidine nitrat dibagi kana nitrat guanidine olahan, nitrat guanidine kasar jeung Superfine Guanidine Nitrate. Éta bubuk kristalin bodas atanapi partikel. Éta ngoksidasi sareng racun. Éta terurai sareng ngabeledug dina suhu luhur. Titik lebur nyaéta 213-215 C, sareng kapadetan relatif nyaéta 1,44.

Formula: CH5N3 • HNO3
Beurat molekul: 122.08
NO CAS.: 506-93-4
Aplikasi: airbag otomotif
Panampilan: Guanidine nitrat nyaéta kristal padet bodas, leyur dina cai sareng étanol, rada leyur dina aséton, henteu leyur dina bénzéna sareng étan. Larutan cai na dina kaayaan nétral.
Nitrat guanidine bubuk superfine ngandung 0,5 ~ 0,9% agén anti caking pikeun nyegah aglomerasi sareng ningkatkeun kinerja produk.

SN

Barang

Unit

Spésifikasi

1

Penampilan

 

Bubuk bodas, gratis ngalir tanpa katingali najis

1

Kasucian

% ≥

97.0

2

Uap

% ≤

0,2

3

Cai henteu leyur

% ≤

1.5

4

PH

 

4-6

5

Ukuran partikel <14μm

% ≥

98

6

D50

 μm

4.5-6.5

7

Panambah A

  %

0,5-0,9

8

Amonium nitrat

% ≤

0.6

Pancegahan Pikeun Ngatur Aman
-Elék kontak sareng kulit sareng panon. Hindarkeun generasi lebu sareng aerosol.
-Nyayogikeun ventilasi knalpot anu pas di tempat-tempat lebu dihasilkeun. Jauhkeun tina sumber kontak
-Henteu Kénging Ngaroko. Jauhkeun tina panas sareng sumber kontak.

Kaayaan Pikeun Panyimpenan Aman, Kalebet Kasaluyuan Naon waé
-Toko di tempat anu tiis.
-Teundeun wadah katutup pageuh dina tempat anu garing sareng ventilasi saé.
-Kelas gudang: Ngoksidasi bahan bahaya


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami