Produk

Hidrazin Anhidrat

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Hydrazine Anhidrat (N 2 H 4) mangrupikeun cairan héroskopik anu jelas, teu warnaan, sareng bau sapertos amonia anu béda. Éta pelarut anu kacida polar, kaliru sareng pangleyur polar sanésna tapi teu tiasa dicandak nganggo pelarut anu henteu polar. Hydrazine Anhydrous sayogi dina sasmita monopropellant sareng standar.

12

Titik Pisan (℃) : 1.5          
Titik didih (℃) : 113.5
Titik Kilat (℃) : 52             
Viskositas (cp, 20 ℃): 0.935
Dénsitas (g / ㎝3、20 ℃): 1.008      
Titik ignition (℃) : 270     
Tekanan Uap Jenuh (kpa, 25 ℃) : 1,92

SN

Item Tés

Unit

Nilai

1 Eusi Hydrazine

% ≥

98.5

2 Kandungan Cai

% ≤

1.0

3 Nyaritakeun Eusi Perkara

mg / L ≤

1.0

4 Eusi résidu Non-volatil

% ≤

0,003

5 Nyolong Eusi

% ≤

0,0005

6 Kandungan Klorida

% ≤

0,0005

7 Eusi Karbon Dioksida

% ≤

0,02

8 Penampilan

 

Cairan henteu warnaan, transparan sareng seragam tanpa présipitasi atanapi bahan anu ditunda.

Catetan
1) sadaya data téknis anu dituduhkeun di luhur pikeun rujukan anjeun.
2) spésifikasi alternatip wilujeng sumping kanggo diskusi salajengna.

Ngatur
Anggo waé di daérah anu berventilasi saé. Wadah taneuh sareng beungkeut nalika mindahkeun bahan. Cegah kontak sareng panon, kulit, sareng papakéan. Entong ngambekan lebu, halimun, atanapi uap. Entong di panon, kana kulit, atanapi dina papakean. Wadah kosong nahan résidu produk, (cair sareng / atanapi uap), sareng tiasa bahaya. Jauhkeun tina panas, hurung sareng seuneu. Entong diseupan atanapi diseuseup. Entong pressurize, motong, las, braze, solder, bor, ngagiling, atanapi ngalaan wadah kosong kana panas, busi atanapi seuneu kabuka.

Panyimpenan
Jauhkeun tina panas, seuneu, sareng seuneu. Jauhkeun tina sumber kontak. Simpen di tempat anu tiis, garing, berventilasi jauh tina zat anu teu cocog. Flammables-aréa. Simpen wadah katutup pageuh.

Prosés Produksi
Kusabab kakhususan matéri atanapi produk anu urang kaayaan, produksi dumasar kana susunan-cara anu paling tiasa dianggo dina organisasi urang. Anjog waktos kanggo kaseueuran barang anu urang damel dikawasa sakumaha kapasitas produksi urang ogé harepan klien kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami