Tentang Kami

Émbaran parusahaan

YANXA (HK) INTERNATIONAL INDUSTRIAL CO., LTD (anu disebatkeun ayeuna disebut YANXA) mangrupikeun panyadia anu ngembang dina bidang bahan-bahan khusus sareng bahan kimia piroteknik di Cina.
Ngamimitian tina unit usaha leutik anu mimiti di 2008, YANXA didorong ku karep pikeun ngembangkeun pasar luar negeri anu lega di daérah anu aya hubunganana sareng industri pirotéknik sareng ngabagi inpormasi industri sareng praktisi anu aya hubunganana. Hatur nuhun kana karya tim anu tetep sareng pengkuh sareng dukungan jangka panjang mitra bisnis urang, YANXA parantos teras-terasan sareng giat tumuh janten hiji perusahaan kalayan kaunggulan dina nganteurkeun produk sareng jasa anu aya hubunganana sareng bahan kimia khusus na mesin tepat.

mmexport1449810135622

mmexport1449810135622

Produk Suplai

Gotong royong sareng pabrik klorat sareng perchlorate ngarah sareng lembaga panilitian anu kasohor dina bidang bahan kimia khusus di Cina, YANXA parantos ngadegkeun posisi anu penting dina nyayogikeun:

1) klorat & perchlorate;
2) nitrat;
3) bubuk logam & bubuk aloi logam;
4) komponén anu patali propélant;
5) sareng alat-alat anu aya hubunganana sareng sajabana.

Filsafat Bisnis

Kualitas, kaamanan sareng épisiénsi nampi sadayana nilai dina bisnis urang. Kami paduli naon anu diperyogikeun konsumén pikeun produk umum ogé sarat unik sareng khusus na pikeun aplikasi anu nembé dikembangkeun sacara tepat waktos. Kami taat ketat kana sarat téknis sareng ngadamel pangiriman dina kasaluyuan anu ampir sampurna. Bisnis kimia ngungkabkeun langkung seueur masalah kaamanan tibatan séktor industri sanés. Kami ngalaksanakeun sagala kagiatan ngalibetkeun bahan kimia dina cara anu aman pikeun mastikeun kasalametan kaséhatan manusa sareng lingkungan. Ti saprak ngamimitian, kami parantos biasa nyanghareupan tantangan pikeun nyayogikeun suplai sareng pangiriman anu teu mungkin pikeun klien kami, anu ngabantosan ngabantosan hormat ti mitra bisnis urang.
Ti saprak 2012, YANXA parantos disahkeun ku hak mandiri impor & ékspor ku pamaréntah. YANXA tiasa ngimpor atanapi ngékspor produk sareng téknologi sanés anu épisénsina disatujuan ku otoritas pamaréntahan anu kompeten. Ogé, YANXA tiasa ngadamel produk sareng téknologi anu dilisensikeun kalayan lisénsi anu dikaluarkeun ku otoritas pamaréntah.
Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun sareng bungah nampi kasempetan pikeun ngahontal cita-cita win-win kami.