YXKJ-1
YXKJ-2
YXKJ-3
anout _us

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

YANXA (HK) INTERNATIONAL INDUSTRIAL CO., LTD. (anu disebatkeun ayeuna disebut YANXA) mangrupikeun panyadia anu berkembang dina bidang bahan-bahan khusus sareng bahan kimia pyrotechnic di Cina. Dimimitian tina unit usaha alit anu mimiti di 2008, YANXA didorong ku karep ngembangkeun pasar luar negeri anu lega di daérah anu aya hubunganana sareng industri pyrotechnic sareng ngabagi inpormasi industri sareng praktisi anu aya hubunganana.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, sesuaikeun pikeun anjeun, sareng sayogi pikeun anjeun

PISAN AYEUNA
  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products.

    Palayanan

    Pabrik kami parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008 Produsen Certified kualitas luhur, produk Cost-Effective.

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.

  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products.

    Sertipikat

    Pabrik kami parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008 Produsen Certified kualitas luhur, produk Cost-Effective.

Inpormasi pangénggalna

wartos

Maca deui

Barang Guna Duaan Sareng Dokumén Aplikasi Lisensi Ékspor Téhnologi

1. Salin kontrak atanapi perjanjian; 2. Pedaran téknis barang sareng téknologi panggunaan ganda; 3. Sértipikat pangguna akhir sareng sertipikat panggunaan akhir (kalebet tarjamahan Cina), Numutkeun sarat tina Kamentrian Dagang, sababaraha nagara kedah nyayogikeun dua sértipikasi. Upami ...

Bubuk Magnésium Atom

Ngabandingkeun sareng bubuk magnésium tradisional (panggilingan mesin, ground) bubuk magnésium atomisasi anu dihasilkeun ku Tangshan Weihao magnesium bubuk Co., Ltd ngagaduhan ciri sapertos: purity tinggi, kandungan tinggi magnesium aktif, aktipitas tinggi, kapadetan jelas tinggi, fluidity tinggi, tinggi ...

Larapna Ddi Dina Lawon Tekstil

Diisocyanate (DDI) mangrupikeun diisocyanat alifatik anu unik sareng tulang tonggong asam lemak karbon 36 dimér. Strukturna masihan DDI kalenturan sareng adési langkung saé tibatan isocyanat alifatik anu sanés. DDI ngagaduhan sipat karacunan rendah, henteu konéng, leyur dina kaseueuran pelarut organik, sénsitip cai lemah ...