FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Regane bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen lead time sing diusulake ora cocog karo deadline sampeyan, waca manajer sales kanggo mriksa solusi sing bisa ditindakake. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang rekening bank, kanthi deposit 30% sadurunge, saldo 70% nglawan salinan B / L kanthi T / T utawa L / C nalika dideleng.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku supaya sampeyan bisa wareg karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh keprigelan pelanggan lan kepuasan sampeyan.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Transportasi laut minangka solusi paling apik kanggo urutan sing gedhe. Tarif barang sing tepat bisa diwenehake kanggo referensi sampeyan yen ngerti rincian jumlah pesanan, bobot, sarana transportasi lsp. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pengin kerja sama kita?