Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE T AS SHPESHTA

Cilat janë çmimet tuaja?

Çmimet tona mund të ndryshojnë në varësi të furnizimit dhe faktorëve të tjerë të tregut. Ne do t'ju dërgojmë një listë të azhurnuar të çmimeve pasi kompania juaj të na kontaktojë për informacione të mëtejshme.

A keni një sasi minimale porosie?

Po, ne kërkojmë që të gjitha porositë ndërkombëtare të kenë një sasi minimale të porosisë në vazhdim. Nëse po kërkoni të rishitni, por në sasi shumë më të vogla, ju rekomandojmë të shikoni në faqen tonë të internetit

A mund të furnizoni dokumentacionin përkatës?

Po, ne mund të sigurojmë shumicën e dokumentacionit duke përfshirë Certifikatat e Analizës / Konformitetit; Sigurimi; Origjina dhe dokumentet e tjera të eksportit kur kërkohet.

Cila është koha mesatare e plumbit?

Për mostrat, koha e plumbit është rreth 7 ditë. Për prodhimin në masë, koha e duhur është 20-30 ditë pas marrjes së pagesës së depozitës. Kohët e lidhjes bëhen efektive kur (1) kemi marrë depozitën tuaj dhe (2) kemi miratimin tuaj përfundimtar për produktet tuaja. Nëse koha jonë e propozuar e afatit nuk funksionon me afatin tuaj, ju lutemi bisedoni me menaxherin tonë të shitjeve për të kontrolluar zgjidhjen e mundshme. Në të gjitha rastet ne do të përpiqemi të plotësojmë nevojat tuaja. Në shumicën e rasteve ne jemi në gjendje ta bëjmë këtë.

Cilat lloje të mënyrave të pagesës pranoni?

ju mund të bëni pagesën në llogarinë tonë bankare, në mënyrën e depozitës 30% paraprakisht, 70% bilanc kundrejt kopjes së B / L nga T / T ose L / C në sy.

Cila është garancia e produktit?

Ne garantojmë materialet dhe mjeshtërinë tonë. Angazhimi ynë është që t'ju bëjmë të kënaqeni me produktet tona. Nën garanci ose jo, është kultura e kompanisë sonë të adresojë dhe zgjidhë të gjitha shqetësimet e klientëve dhe të plotësojë kënaqësinë tuaj.

A garantoni shpërndarje të sigurt dhe të sigurt të produkteve?

Po, ne gjithmonë përdorim paketim eksporti me cilësi të lartë. Ne gjithashtu përdorim paketime të specializuara të rreziqeve për mallra të rrezikshëm dhe transportues të vlefshëm të magazinimit të ftohtë për sendet e ndjeshme ndaj temperaturës. Paketimet e specializuara dhe kërkesat jo standarde të paketimit mund të kenë një tarifë shtesë.

Po tarifat e transportit?

Kostoja e transportit varet nga mënyra se si zgjidhni të merrni mallrat. Express është normalisht mënyra më e shpejtë por edhe më e shtrenjtë. Transporti detar është zgjidhja më e mirë për madhësinë e madhe të porosisë. Tarifat e sakta të transportit mund të sigurohen për referencën tuaj vetëm nëse dimë detaje të sasisë së porosisë, peshës, mjeteve të transportit etj. Ju lutemi na kontaktoni për informacione të mëtejshme.

DUA T TO PUNONI ME NE?