YXKJ-1
YXKJ-2
YXKJ-3
anout _us

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

YANXA (HK) INTERNATIONAL INDUSTRIAL CO., LTD. (sabanjure diarani YANXA) minangka salah sawijining pemasok akeh bahan khusus lan bahan kimia piroteknik ing Tiongkok. Wiwit saka unit usaha cilik sing anyar ing taun 2008, YANXA didorong kanthi semangat ngembangake pasar jaban rangkah ing wilayah sing ana gandhengane karo industri piroteknik lan nuduhake informasi industri karo praktisi sing relevan.

ndeleng liyane

Produk sing panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan, selaras kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products.

    Layanan

    Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif.

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.

  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products.

    Sertifikat

    Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif.

Informasi paling anyar

warta

Waca liyane

Dokumen Aplikasi Lisensi Ekspor Ganda lan Dokumen Teknologi Ekspor

1. Salinan kontrak utawa perjanjian; 2. Deskripsi teknis barang lan teknologi panggunaan dobel; 3. Sertifikat pangguna pungkasan lan sertifikat panggunaan pungkasan (kalebu terjemahan Tionghoa), Miturut syarat Menteri Perdagangan, sawetara negara kudu menehi sertifikasi ganda. Yen ...

Bubuk Magnesium Atom

Mbandhingake karo bubuk magnesium tradisional (panggilingan mesin, ground) bubuk magnesium atom sing diprodhuksi dening Tangshan Weihao magnesium bubuk Co., Ltd duwe ciri kaya: kemurnian tinggi, isi magnesium aktif, aktivitas sing dhuwur, kepadatan sing jelas, fluiditas dhuwur, dhuwur ...

Aplikasi Ddi Ing Kain Tekstil

Diisocyanate (DDI) minangka diisocyanat alifatik unik kanthi tulang punggung asam lemak 36 atom karbon. Struktur kasebut menehi DDI keluwesan lan adhesi sing luwih apik tinimbang isokyanat alifatik liyane. DDI duweni sifat keracunan sing kurang, ora ana warna kuning, larut ing umume pelarut organik, sensitif banyu ...