Babagan Kita

Informasi Perusahaan

YANXA (HK) INTERNATIONAL INDUSTRIAL CO., LTD (ing ngisor iki diarani YANXA) minangka salah sawijining pemasok sing tuwuh ing bidang bahan khusus lan bahan kimia piroteknik ing China.
Miwiti saka unit bisnis cilik sing anyar ing taun 2008, YANXA didorong kanthi semangat ngembangake pasar jaban rangkah ing wilayah sing ana gandhengane karo industri piroteknik lan nuduhake informasi industri karo praktisi sing relevan. Thanks kanggo kerja tim sing terus-terusan lan terus-terusan lan dhukungan jangka panjang mitra bisnis, YANXA terus maju kanthi kuat dadi siji perusahaan kanthi keunggulan ngirim produk lan layanan sing ana gandhengane karo bahan kimia khusus lan mesin sing tepat.

mmexport1449810135622

mmexport1449810135622

Produk Pasokan

Bekerjasama karo pabrikan klorida lan perchlorate lan institusi riset terkenal ing bidang bahan kimia khusus ing Tiongkok, YANXA wis nggawe posisi utama kanggo nyediakake:

1) klorat & perklorat;
2) nitrat;
3) bubuk logam & bubuk campuran logam;
4) komponen sing ana gandhengane karo propelan;
5) lan peralatan sing gegandhengan lsp.

Filsafat Bisnis

Kualitas, keamanan lan efisiensi entuk kabeh nilai ing bisnis. Kita peduli karo kabutuhan pelanggan babagan produk umum uga sarat unik lan spesifik kanggo aplikasi sing mentas dikembangake kanthi tepat wektu. Kita netepi syarat teknis kanthi ketat lan ngirim supaya cocog banget. Bisnis kimia nyedhiyakake luwih akeh masalah keamanan tinimbang sektor industri liyane. Kita nindakake kabeh kegiatan sing nglibatake bahan kimia kanthi cara sing aman kanggo njamin keamanan kesehatan manungsa lan lingkungan. Wiwit diwiwiti, kita wis biasa ngadhepi tantangan supaya pasokan lan pangiriman sing ora mungkin ditindakake kanggo para klien, mula bisa mbantu para mitra bisnis.
Wiwit taun 2012, YANXA wis disetujoni kanthi hak impor & ekspor pamrentah dhewe. YANXA bisa ngimpor utawa ngekspor produk lan teknologi non-lisensi kanthi efektif lan disetujoni dening otoritas pamrentah sing kompeten. Uga, YANXA bisa ngatasi produk lan teknologi sing dilisensi kanthi lisensi sing diterbitake dening otoritas pamrentah.
Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan lan seneng bisa nampa kesempatan kanggo nggayuh target win-win kita.