Rreth Nesh

kompania e Informacionit

Yanxatech System Industries Limited (më tej referuar si YANXA) është një nga furnizuesit në rritje në fushën e materialeve të specializuara dhe kimikateve piroteknike në Kinë.
Duke filluar nga njësia e re e biznesit të vogël në vitin 2008, YANXA drejtohet me pasionin e zhvillimit të tregut të gjerë jashtë shtetit në fushën që lidhet me industrinë piroteknike dhe ndarjen e informacionit të industrisë me praktikuesit përkatës.Falë punës së qëndrueshme dhe këmbëngulëse të ekipit tonë dhe mbështetjes afatgjatë të partnerëve tanë të biznesit, YANXA është rritur në mënyrë të qëndrueshme dhe energjike në një kompani me përsosmëri në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve në lidhje me kimikate të specializuara dhe makineri precize.

mmexport1449810135622

mmexport1449810135622

Produkte Furnizimi

Duke bashkëpunuar me prodhuesit kryesorë të klorateve dhe perkloratit dhe institutet e njohura kërkimore në fushën e kimikateve të specializuara në Kinë, YANXA ka krijuar një pozitë udhëheqëse në furnizimin:

1) klorate dhe perklorate;
2) nitrat;
3) pluhur metalik dhe pluhura të lidhura metalike;
4) komponentët e lidhur me shtytësin;
5) dhe pajisjet përkatëse etj.

Filozofia e Biznesit

Cilësia, siguria dhe efikasiteti mbizotërojnë të gjitha vlerat në biznesin tonë.Ne kujdesemi se çfarë kanë nevojë klientët tanë për produktin e përgjithshëm, si dhe kërkesat e tyre unike dhe specifike për aplikacionin e zhvilluar rishtazi në kohën e duhur.Ne i përmbahemi rreptësisht kërkesave teknike dhe e bëjmë shpërndarjen në përputhje pothuajse të përsosur.Biznesi kimik ekspozon më shumë shqetësime për sigurinë se çdo sektor tjetër industrial.Ne ndërmarrim të gjitha aktivitetet që përfshijnë kimikate në mënyrë të sigurt për të garantuar sigurinë e shëndetit të njerëzve dhe mjedisit.Që nga fillimi, ne jemi mësuar të përballemi me sfidat e bërjes së furnizimit dhe shpërndarjes në dukje të pamundur për klientët tanë, të cilat në këmbim ndihmojnë në respektimin e partnerëve tanë të biznesit.
Që nga viti 2012, YANXA është miratuar me të drejtat e vetë-menaxhuara të importit dhe eksportit nga qeveria.YANXA mund të importojë ose eksportojë vetëm dhe me efikasitet produkte dhe teknologji të palicensuara të miratuara nga autoriteti kompetent menaxhues i qeverisë.Gjithashtu, YANXA mund të trajtojë produktet dhe teknologjinë e licencuar me licencë të lëshuar nga autoriteti qeveritar.
Ne mezi presim të bashkëpunojmë me ju dhe jemi të lumtur të përqafojmë mundësinë për të arritur qëllimet tona të ndërsjella fitimprurëse.

Linja e re e prodhimit është duke u instaluar dhe kalibruar

Për të përmbushur kërkesën në rritje në tregun vendas dhe ndërkombëtar për perklorat natriumi, YANXA dhe kompania e saj e lidhur investojnë një linjë tjetër prodhimi në objektin ekzistues të prodhimit të vendosur në Weinan, Kinë.

Linja e re e prodhimit pritet të përfundojë në korrik të vitit 2021 dhe në këtë linjë të re mund të prodhohen 8000 ton perklorat natriumi çdo vit.Në total, kapaciteti i furnizimit të perkloratit të natriumit do të arrijë në 15000 T çdo vit.

Një kapacitet i tillë furnizimi do të na mundësojë të ecim më në mënyrë të qëndrueshme dhe më të fuqishme në zhvillimin e tregut më të gjerë brenda dhe jashtë vendit.

202105211808511 (1)
202105211808511 (3)
202105211808511 (6)
202105211808511 (2)
202105211808511 (4)
202105211808511 (5)