YXKJ-1
YXKJ-2
yxkj
anout _ne

Rreth kompanisë sonë

Çfarë bëjmë ne?

Yanxatech System Industries Limited (në tekstin e mëtejmë referuar si YANXA) është një nga furnizuesit në rritje në fushën e materialeve speciale dhe kimikateve piroteknike në Kinë. Duke filluar nga njësia e re e biznesit të vogël në vitin 2008, YANXA është drejtuar me pasionin e zhvillimit të tregut të gjerë jashtë shtetit në fushën që lidhet me industrinë piroteknike dhe shkëmbimin e informacionit të industrisë me praktikuesit përkatës.

shikoni më shumë

Produkte të nxehta

Produktet tona

Na kontaktoni për më shumë albume mostër

Sipas nevojave tuaja, personalizoni për ju dhe ju siguroni zgjuarsi

KËRKESË TANI
 • Fabrika jonë është rritur në një prodhues të certifikuar me cilësi të lartë dhe me kosto të lartë të produkteve me cilësi të lartë ISO9001:2008.

  Shërbimi

  Fabrika jonë është rritur në një prodhues të certifikuar me cilësi të lartë dhe me kosto të lartë të produkteve me cilësi të lartë ISO9001:2008.

 • Gjithmonë vendos cilësinë në vend të parë dhe mbikëqyr rreptësisht cilësinë e produktit të çdo procesi.

  Cilësia

  Gjithmonë vendos cilësinë në vend të parë dhe mbikëqyr rreptësisht cilësinë e produktit të çdo procesi.

 • Fabrika jonë është rritur në një prodhues të certifikuar me cilësi të lartë dhe me kosto të lartë të produkteve me cilësi të lartë ISO9001:2008.

  Certifikata

  Fabrika jonë është rritur në një prodhues të certifikuar me cilësi të lartë dhe me kosto të lartë të produkteve me cilësi të lartë ISO9001:2008.

Informacioni i fundit

Lajme

Lexo më shumë

Gjithçka që duhet të dini për perkloratin e natriumit

Yanxatech System Industries Limited ka kënaqësinë t'ju prezantojë disa nga produktet tona kryesore në fushën e materialeve të specializuara dhe kimikateve piroteknike.Ne prodhojmë perklorat natriumi, i cili përdoret gjerësisht në industrinë piroteknike si një agjent oksidues.Në këtë postim në blog do të diskutojmë...

Për çfarë përdoret aliazh tungsteni?

Përshëndetje, qëllimi është si më poshtë Industria e filamentit Tungsteni u përdor për herë të parë për të bërë filamente inkandeshente.Lidhjet e reniumit të tungstenit janë studiuar gjerësisht.Gjithashtu studiohet teknologjia e shkrirjes dhe formimit të tungstenit.Shufrat e tungstenit përftohen nga shkrirja e harkut të konsumueshëm dhe rrezeve elektronike...

Toka në kufi me lumenjtë është një burim i rëndësishëm i ndotjes me nitrate.

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju dërgojmë me email një version PDF të Tokave buzë lumit janë një burim i rëndësishëm i ndotjes me nitrate.Nitratet që grumbullohen në tokë pranë lumenjve luajnë një rol të rëndësishëm në rritjen e niveleve të nitrateve në ujin e lumenjve gjatë reshjeve, studiuesit nga Universiteti Nagoya në ...

Për çfarë përdoret perklorati i natriumit?

[Alias] Acidi perklorik [Formula molekulare] HClO4 [Pronësia] Oksiacidi i klorit, i pangjyrë dhe transparent, lëng jashtëzakonisht higroskopik dhe që thith shumë duhan në ajër.Dendësia relative: 1.768 (22/4 ℃);pika e shkrirjes: – 112 ℃;pika e vlimit: 16 ℃ (2400 Pa).Një acid i fortë.Është i tretshëm në...

A është vendimi EPA fundi i rrugës së perklorit?|Holland & Knight LLP

Agjencia Amerikane për Mbrojtjen e Mjedisit (EPA) njoftoi më 31 mars 2022 se nuk ka ndërmend të rregullojë perkloratin në ujin e pijshëm, duke ruajtur vendimin e saj të korrikut 2020. EPA arriti në përfundimin se vendimi i mëparshëm bazohej në shkencën më të mirë në dispozicion. rrugë e gjatë që nga Masa...