Produk

Hydroxyl Terminated Copolymers of Ethylene Oksida jeung Tetrahydrofuran

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Cairan transparan henteu warnaan atanapi sakedik konéng.
Dénsitas: sakitar 1.05g / cm3.
Suhu kristalisasi: kirang ti -70 ℃.
Bisa leyur dina bénzéna, halohydrocarbon sareng seueur pelarut organik anu sanés.
Tekanan uap handap.
Stabil termal, henteu dihidrolisiskeun, henteu buruk. Kirang poisen sareng pungency.

6 7

Spésifikasi Téknis

SN

Barang

Unit

Dua tingkat fungsionalitas

Tilu tingkat fungsionalitas

1 Jumlah rata-rata

 

3500

4000

4500

5000

4500

2 beurat molekul

(Bungbulang)

± 350

± 400

± 450

± 500

7000

3 Nilai hidroksil

(mgKOH / g)

23.0 ~ 37.6

20.1 ~ 32.6

17.9 ~ 29.2

16.2 ~ 26.4

19.5 ~ 45.0

4 Nilai asam

(mgKOH / g)

≤0.10

5 Cai

%

≤0.10

Catetan
1) sadaya data téknis anu dituduhkeun di luhur pikeun rujukan anjeun.
2) spésifikasi alternatip wilujeng sumping kanggo diskusi salajengna.

Kustomisasi
Pabrik khusus aya kanggo sababaraha aplikasi dumasar kana sarat téknis anjeun.
Kami gaduh euyeub ngalaman R & D, sareng departemen produksi, sanggup ngembangkeun sareng uji coba-ngahasilkeun bahan sareng spésifikasi anyar salaku sarat khusus.
Kanggo inpormasi lengkep, punten kirimkeun email ka "pingguiyi@163.com".

Orientasi Palanggan
Palanggan kami beuratna prioritas kahiji dina kagiatan bisnis urang. Kami hoyong pokuskeun kana sagala hal anu kami laksanakeun ngalangkungan ekspektasi palanggan. Kami nempatkeun diri salaku panyadia solusi henteu ngan dina aspék produk éta nyalira, tapi ogé dina ranté tambah nilai éta. Kami hoyong damel raket sareng mitra kami pikeun ngembangkeun solusi khusus anu nguntungkeun sareng berkelanjutan dina jangkauan kami. Kami nyumbangkeun kaahlian pikeun ngaoptimalkeun prosés sareng aplikasi babarengan sareng konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami