За нас

Информации за компанијата

Yanxatech System Industries Limited (во понатамошниот текст YANXA) е еден од растечките добавувачи во областа на специјални материјали и пиротехнички хемикалии во Кина.
Почнувајќи од младата единица за мал бизнис во 2008 година, YANXA е водена со страста за развој на широк странски пазар во областа што се однесува на пиротехничката индустрија и споделување информации од индустријата со релевантни практичари.Благодарение на трајната и упорна работа на нашиот тим и долготрајната поддршка од нашите деловни партнери, YANXA постојано и енергично прерасна во една компанија со извонредност во испораката на производи и услуги поврзани со специјални хемикалии и прецизни машини.

mmexport1449810135622

mmexport1449810135622

Набавка на производи

Соработувајќи со водечките производители на хлорат и перхлорати и реномираните истражувачки институти во областа на специјални хемикалии во Кина, YANXA воспостави водечка позиција во снабдувањето:

1) хлорат и перхлорат;
2) нитрат;
3) метален прав и метални легирани прашоци;
4) компоненти поврзани со погонско гориво;
5) и поврзана опрема итн.

Бизнис филозофија

Квалитетот, безбедноста и ефикасноста преовладуваат сите вредности во нашиот бизнис.Се грижиме што им треба на нашите клиенти за општиот производ, како и нивните единствени и специфични барања за ново развиената апликација навремено.Ние строго се придржуваме до техничките барања и вршиме испорака во речиси совршена сообразност.Хемискиот бизнис изложува повеќе безбедносни грижи од кој било друг индустриски сектор.Ние ги преземаме сите активности кои вклучуваат хемикалии на безбеден начин за да се обезбеди безбедност на здравјето на луѓето и животната средина.Од самото основање, навикнати сме да се соочуваме со предизвиците за правење на навидум невозможно снабдување и испорака до нашите клиенти, што за возврат помага да се добие почит од нашите деловни партнери.
Од 2012 година, YANXA е одобрен со самоуправувачките права за увоз и извоз од страна на владата.YANXA може да увезува или извезува исклучиво и ефикасно нелиценцирани производи и технологија одобрени од надлежниот орган за управување на владата.Исто така, YANXA може да се справи со лиценцираните производи и технологија со лиценца издадена од владин орган.
Со нетрпение очекуваме да соработуваме со вас и ни е мило да ја прифатиме можноста за постигнување на нашите заеднички цели за победа-победа.

Новата производна линија е во фаза на инсталација и калибрација

Со цел да се задоволи зголемената побарувачка на натриум перхлорат на домашниот и меѓународниот пазар, YANXA и нејзината поврзана компанија инвестираат уште една производна линија во постојниот производствен капацитет лоциран во Веинан, Кина.

Новата производна линија се очекува да биде завршена во јули 2021 година и на оваа нова линија може да се произведуваат 8000 тони натриум перхлорат годишно.Вкупно, капацитетот за снабдување со натриум перхлорат ќе достигне 15000 Т секоја година.

Таквиот капацитет за снабдување ќе ни овозможи да се движиме постабилно и посилно во развојот на поширок пазар дома и во странство.

202105211808511 (1)
202105211808511 (3)
202105211808511 (6)
202105211808511 (2)
202105211808511 (4)
202105211808511 (5)