Produk

DDI (Dimeryl Diisocyanate)

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

DDI (Dimeryl Diisocyanate)

Produk : Dimeryl diisocyanateDDI 1410 CAS No.. 68239-06-5
Formula molekul : C36H66N2O2 EINECS : 269-419-6

Tindakan Ngatasi lan Panyimpenan: TETAPI CONTAINER KETEP Ditutup Nalika Ora Digunakake. TOKO ING LOKASI KERING.

Dimeryl diisocyanate (DDI) minangka diisocyanate alifatik unik (dimer fatty acid diisocyanate) sing bisa digunakake karo senyawa sing ngemot hidrogen aktif kanggo nyiyapake turunan bobot molekul utawa polimer khusus.
DDI minangka senyawa rantai dawa kanthi rantai utama asam lemak dimerik kanthi 36 atom karbon. Struktur balung mburi iki menehi keluwesan unggul DDI, resistensi banyu lan keracunan kurang tinimbang isosianat alifatik liyane.
DDI minangka cairan viskositas sithik sing gampang larut ing sebagian besar pelarut polar utawa nonpolar.

TEST ITEM

SPECIFICAITON

Konten Isocyanate,%

13.5 ~ 15.0

klorin hidrolisis,%

0.05

Kelembapan,%

0.02

Viskositas, mPas, 20

150

Cathetan

1) kabeh data teknis sing kasebut ing ndhuwur kanggo referensi sampeyan.
2) spesifikasi alternatif diwenehake kanggo diskusi luwih lanjut.
DDI bisa digunakake ing propelan roket padhet, pagawean kain, kertas, obat nyepetake kulit lan kain, perawatan pengawet kayu, pot listrik lan nyiyapake sifat khusus elastomer poliuretan (urea), adesif lan sealant, lsp.
DDI duweni sifat keracunan sing kurang, ora ana warna kuning, larut ing umume pelarut organik, sensitif banyu sithik lan viskositas sing sithik.
Ing industri kain, DDI nuduhake prospek aplikasi sing apik banget ing obat anti banyu lan lelembut kanggo kain. Kurang sensitif marang banyu tinimbang isokyanat aromatik lan bisa digunakake kanggo nyiyapake emulsi banyu sing stabil. DDI bisa nambah efek saka panolak banyu lan minyak-minyak kanggo kain fluorinasi. Yen digunakake kanthi kombinasi, DDI bisa ningkatake sifat-sifat anti-obat banyu lan obat-obatan minyak.
DDI, disiapake saka asam lemak sing kurang entheng, minangka macem-macem jinis isokyanat sing bisa dianyari kanthi ijo. Yen dibandhingake karo TDI isokyanat universal, MDI, HDI lan IPDI, DDI ora beracun lan ora stimulasi.
Penanganan: Aja kena banyu. Mesthekake ventilasi sing apik ing papan kerja.
Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi adhem, garing lan garing.
Informasi transportasi: ora diatur dadi bahan sing mbebayani.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita