Produktet

DDI (Dimeryl Diisocyanate)

Përshkrim i shkurtër:


Detaje të Produktit

FAQ

Etiketat e produkteve

DDI (Dimeryl Diisocyanate)

Produkt: Dimeril diisocyanate(DDI 1410 Nr. CAS .: 68239-06-5
Formula molekulare C36H66N2O2 EINECS 269-419-6

Trajtimi dhe masat paraprake të ruajtjes: Mbani MUND ETI ETTA MBYLLSI KUR NUK P USRDORET. Dyqan në vendndodhjen e thatë.

Dimeryl diisocyanate (DDI) është një diisocyanate alifatike unike (acid dimer yndyror dimer) diisocyanate që mund të përdoret me përbërje që përmbajnë hidrogjen aktiv për të përgatitur derivate me peshë të ulët molekulare ose polimere speciale.
DDI është një përbërje me zinxhir të gjatë me një zinxhir kryesor të acideve yndyrore dimerike me 36 atome karboni. Kjo strukturë kurrizore i jep DDI fleksibilitet superior, rezistencë ndaj ujit dhe toksicitet të ulët mbi izocianatet e tjera alifatike.
DDI është një lëng me viskozitet të ulët që tretet lehtësisht në shumicën e tretësve polare ose jopolare.

ARTIKULLI I TESTIT

SPECIFIKA

Përmbajtja e izocianatit,%

13.5 ~ 15.0

klor i hidrolizuar,%

0.05 ≤

Lagështia,%

.020.02

Viskoziteti, mPas, 20

150 ≤

Shënime

1) të gjitha të dhënat teknike të treguara më sipër janë për referencë tuaj.
2) specifikimi alternativ është i mirëpritur për diskutim të mëtejshëm.
DDI mund të përdoret në lëndë djegëse të ngurta raketash, mbarim pëlhure, letër, lëkurë dhe pëlhurë, ilaç mbrojtës druri, vazo elektrike dhe përgatitje të vetive të veçanta të elastomereve poliuretani (ure), ngjitës dhe ngjitës, etj.
DDI ka veti të toksicitetit të ulët, pa zverdhje, tretet në shumicën e tretësve organikë, të ndjeshëm ndaj ujit të ulët dhe viskozitetit të ulët.
Në industrinë e pëlhurave, DDI tregon një perspektivë të shkëlqyeshme të aplikimit në pronat e ujit-i neveritshëm dhe zbutës për pëlhura. Isshtë më pak e ndjeshme ndaj ujit sesa izocianatet aromatike dhe mund të përdoret për të përgatitur emulsione ujore të qëndrueshme. DDI mund të përmirësojë efektin e ujë-i neveritshëm dhe vaj-i neveritshëm për pëlhura fluorizuar. Kur përdoret në kombinim, DDI mund të përmirësojë ndjeshëm vetitë e pëlhurave që i heqin ujin dhe i heqin vajin.
DDI, e përgatitur nga acide yndyrore me dimer, është një varietet tipik i gjelbër, izocianat bio-rinovues. Krahasuar me isocyanate universale TDI, MDI, HDI dhe IPDI, DDI është jo-toksike dhe jo-stimuluese.
Trajtimi: Shmangni kontaktin me ujin. Siguroni ventilim të mirë në vendin e punës.
Magazinimi: Ruhet në enë të mbyllura mirë, të freskët dhe të thatë.
Informacioni i transportit: nuk rregullohet si material i rrezikshëm.


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni