Produk

DDI (Dimeryl Diisocyanate)

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

DDI (Dimeryl Diisocyanate)

Produk : Dimeryl diisocyanateDDI 1410 CAS No. Ayeuna 68239-06-5
Rumus molekul : C36H66N2O2 EINECS : 269-419-6

Cara Ngurus sareng Panyimpenan: Jaga Kontan ketat ditutup nalika teu dianggo. Toko di lokasi garing.

Dimeryl diisocyanate (DDI) nyaéta diisocyanat alifatik unik (dimer acid fat acid diisocyanate) anu tiasa dianggo sanyawa anu ngandung hidrogén aktif kanggo nyiapkeun turunan beurat molekul anu handap atanapi polimér khusus.
DDI mangrupikeun sanyawa ranté panjang sareng ranté utama asam lemak dimérik sareng 36 atom karbon. Struktur tulang tonggong ieu masihan kalenturan unggul DDI, résistansi cai sareng karacunan rendah tibatan isocyanat alifatik anu sanés.
DDI mangrupikeun cairan viskositas rendah anu gampang leyur dina kalolobaan pangleyur polar atanapi nonpolar.

UJI BARANG

SPECIFICAITON

Eusi Isocyanate,%

13.5 ~ 15.0

klorin terhidrolisis,%

≤0.05

Uap,%

≤0.02

Viskositas, mPas, 20

≤150

Catetan

1) sadaya data téknis anu dituduhkeun di luhur pikeun rujukan anjeun.
2) spésifikasi alternatip wilujeng sumping kanggo diskusi salajengna.
DDI tiasa dianggo dina propélant rokét padet, panéndéan lawon, kertas, kulit sareng panolak lawon, pangobatan pengawet kai, potting listrik sareng persiapan sipat khusus elastomer poliuretan (urea), perekat sareng sealant, jsb
DDI ngagaduhan sipat karacunan rendah, henteu konéng, ngaleyurkeun dina kaseueuran pelarut organik, sénsitip cai lemah sareng viskositas rendah.
Dina industri lawon, DDI nunjukkeun prospek aplikasi anu hadé dina panolak cai sareng sipat pelunakan pikeun lawon. Éta kirang peka cai tibatan isocyanates aromatik sareng tiasa dianggo nyiapkeun émosi cai anu stabil. DDI tiasa ningkatkeun pangaruh panolak cai sareng panolak minyak pikeun lawon anu fluorinasi. Nalika dipaké dina kombinasi, DDI tiasa sacara signifikan ningkatkeun sipat panolak cai sareng panolak minyak tina lawon.
DDI, disiapkeun tina asam lemak dimer, mangrupikeun héjo has, jinis isokyanat anu tiasa dibarui deui. Dibandingkeun sareng universal isocyanate TDI, MDI, HDI sareng IPDI, DDI henteu toksik sareng henteu stimulan.
Ngatur: Cegah hubungan cai. Pastikeun ventilasi anu saé di tempat damel.
Panyimpenan: Simpen dina wadah anu katutup pageuh, tiis sareng garing.
Inpormasi transportasi: henteu diatur salaku bahan bahaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami