Produk

Polybutadiene Diakhiri Hydroxyl

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Polybutadiene sing diakhiri Hydroxyl (HTPB) minangka karet cair kanthi bobot molekul sing beda (udakara 1500-10.000 g / mol) lan fungsionalitas reaktif tingkat dhuwur. Karet cair nduweni kombinasi sifat khas kalebu suhu transisi kaca sing kurang, keluwesan suhu sing kurang, kapasitas pemuatan padat sing dhuwur, lan kemampuan aliran sing apik banget. Wis digunakake ing adesif, lapisan, segel, obat-obatan, uga bahan sing energik.

HTPB minangka cairan tembus kanthi warna sing padha karo kertas lilin lan viskositas sing padha karo sirup jagung. Properti kasebut beda-beda amarga HTPB minangka campuran tinimbang senyawa murni, lan diproduksi kanggo memenuhi syarat spesifik para pelanggan.

5

1. Katon: Cairan transparan tanpa warna utawa kekuningan
2. SPESIFIKASI, Bagean I :

PROPERTI

Spesifikasi

Kandhungan hidroksil mmol / g

0,47 ~ 0,53

0,54 ~ 0,64

0,65 ~ 0,70

0,71 ~ 0,80

Kelembapan,% (w / w)

0.05

0.05

0.05

0.05

Konten peroksida

(minangka H2O2),% / (w / w)

0.04

0.05

0.05

0.05

 Bobot Molekul rata-rata, g / mol

3800 ~ 4600

3300 ~ 4100

3000 ~ 3600

2700 ~ 3300

  Viskositas ing 40 ℃, Pa.s

≤9.0

≤8.5

≤4.0

≤3.5

3.Spesifikasi, Bagean II :

PROPERTI

SPESIFIKASI

Kandhungan hidroksil mmol / g

0,75 ~ 0,85

0,86 ~ 1.0

1.0 ~ 1.4

Kelembapan,% (w / w)

0.05

0.05

0.05

Konten peroksida

(minangka H2O2),% / (w / w)

0.05

0.05

0.09

 Bobot Molekul rata-rata, g / mol

2800 ~ 3500

2200 ~ 3000

1800 ~ 2600

  Viskositas jam 25 ℃, Pa.s

4 ~ 8

2 ~ 6

2 ~ 5

Cathetan
1) kabeh data teknis sing kasebut ing ndhuwur kanggo referensi sampeyan.
2) spesifikasi alternatif diwenehake kanggo diskusi luwih lanjut.
4. Panggunaan: HTPB akeh digunakake ing kabeh jinis motor kanthi propelan bahan kimia padhet ing penerbangan penerbangan lan ruang angkasa, perekat mesiu, uga kanggo panggunaan sipil, bisa digunakake ing lapangan kalebu produk PU, produk elastomer casting, cat, listrik bahan segel terisolasi lsp.
5. Bobot net 170kg ing drum liter polietilenelin 200 liter.

Kustomisasi
Manufaktur khusus kasedhiya kanggo macem-macem aplikasi adhedhasar syarat teknis sampeyan.
Kita duwe R&D sing berpengalaman, lan departemen produksi, sing bisa ngembangake lan nyoba nyoba ngasilake materi lan spesifikasi anyar miturut kebutuhan spesifik.
Kanggo informasi luwih lengkap, kirim email menyang "pingguiyi@163.com".


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita