YXKJ-1
YXKJ-2
yxkj
пред _ нас

За нашата компанија

Што ќе правиме?

Yanxatech System Industries Limited (во натамошниот текст YANXA) е еден од растечките добавувачи во областа на специјални материјали и пиротехнички хемикалии во Кина. областа која се однесува на пиротехничката индустрија и споделување информации од индустријата со релевантни практичари.

Гледај Повеќе

Топли производи

Нашите производи

Контактирајте не за повеќе примероци на албуми

Според вашите потреби, приспособете за вас и обезбедете ви духовитост

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
 • Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2008 сертифициран производител на висококвалитетни и исплатливи производи.

  Сервис

  Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2008 сертифициран производител на висококвалитетни и исплатливи производи.

 • Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.

  Квалитет

  Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.

 • Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2008 сертифициран производител на висококвалитетни и исплатливи производи.

  Сертификат

  Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2008 сертифициран производител на висококвалитетни и исплатливи производи.

Најнови информации

Вести

Прочитај повеќе

Сè што треба да знаете за натриум перхлорат

Yanxatech System Industries Limited со задоволство ви презентира некои од нашите водечки производи во областа на специјални материјали и пиротехнички хемикалии.Ние произведуваме натриум перхлорат, кој е широко користен во пиротехничката индустрија како оксидирачки агенс.Во овој блог пост ќе разговараме за...

За што се користи легурата на волфрам?

Здраво, целта е следнава Индустријата за влакно Волфрам првпат се користеше за да се направат блескави нишки.Легурите на волфрам рениум се опширно проучувани.Се проучува и технологијата на топење и формирање на волфрам.Волфрамовите инготи се добиваат со потрошен лак и со топење на електронски сноп...

Почвата која граничи со реките е значаен извор на загадување со нитрати.

Пополнете го формуларот подолу и ќе ви испратиме е-пошта PDF верзија на Почвите на реката се значаен извор на загадување со нитрати.Нитратите кои се акумулираат во почвата во близина на реките играат важна улога во зголемувањето на нивото на нитрати во речната вода за време на врнежите, велат истражувачите од Универзитетот Нагоја во ...

За што се користи натриум перхлорат?

[Алиас] Перхлорна киселина [Молекуларна формула] HClO4 [Својство] Оксиа киселина на хлор, безбојна и транспарентна, екстремно хигроскопна течност и силно пуши во воздухот.Релативна густина: 1.768 (22/4 ℃);точка на топење: – 112 ℃;точка на вриење: 16 ℃ (2400Pa).Силна киселина.Растворлив е во ...

Дали одлуката на ЕПА е крај на патот за перхлорат?|Holland & Knight LLP

Американската агенција за заштита на животната средина (ЕПА) на 31 март 2022 година објави дека нема намера да го регулира перхлоратот во водата за пиење, задржувајќи ја одлуката од јули 2020 година. ЕПА заклучи дека претходната одлука се заснова на најдобрата достапна наука. долг пат од Мас...