Produk

Fosfat Tricalcium

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tricalcium Phosphate (kadhang disingkat TCP) yaiku uyah kalsium saka asam hosorat kanthi rumus kimia Ca3 (PO4) 2. Uga dikenal minangka fosfat kalsium tribasik lan fosfat balung jeruk (BPL). Iki minangka padhet putih sing larut. Umume conto komersial "tricalcium fosfat" nyatane hidroksiapatit.

1110

CAS : 7758-87-4 ; 10103-46-5 ;
EINECS : 231-840-8 ; 233-283-6 ;
Formula molekul : Ca3 (PO4) 2 ;
Bobot molekul : 310.18 ;

Properti Teknis Fosfat Tricalcium

SN Barang

Nilai

1 Penampilan

Bubuk putih

2 Tricalcium fosfat (minangka Ca)

34.0-40.0%

3 Logam abot (kaya Pb)

≤ 10mg / kg

4 Timbal (Pb)

≤ 2mg / kg

5 Arsenik (Minangka)

 ≤ 3 mg / kg

6 Fluorida (F)

≤ 75mg / kg

7 kapitunan ing kontak

10,0%

8 Kejelasan

Tes lulus

9 Ukuran biji (D50)

2-3µm

Cathetan
1) kabeh data teknis sing kasebut ing ndhuwur kanggo referensi sampeyan.
2) spesifikasi alternatif diwenehake kanggo diskusi luwih lanjut.

Migunakake
Kajaba tujuan obat, tricalcium fosfat digunakake minangka agen anti-caking ing pabrik lan pertanian. Kasedhiya lan larang regane Kualitas kasebut, dikombinasikake karo kapabilitas kanggo misahake bahan, dadi misuwur ing saindenging jagad.

Ing Produksi Pangan
Tricalcium Phosphate digunakake minangka suplemen Kalsium, regulator pH, agen buffer, suplemen nutrisi lan agen anti-caking ing produksi panganan. Minangka agen anti-kue, agen buffering: ing produk tepung kanggo nyegah kue. Minangka suplemen Kalsium: ing industri panganan kanggo nambah Kalsium lan Fosfor kanggo ningkatake tuwuhing balung. Minangka regulator pH, agen buffer, suplemen nutrisi: ing susu, permen, puding, bumbu lan produk daging kanggo ngatur keasaman, nambah rasa lan nutrisi.

Ing Minuman
Tricalcium Phosphate digunakake minangka suplemen nutrisi lan agen anti-kue nalika ngombe. Minangka suplemen nutrisi lan agen anti-kue: ing omben-omben padat kanggo nyegah kue.

Ing Farmasi
Tricalcium Fosfat umume digunakake minangka bahan ing Farmasi. Minangka bahan ing perawatan anyar cacat balung saka bahan kanggo mbantu tuwuh jaringan jaringan balung.

Ing Panganan Pertanian / Kewan
Tricalcium Phosphate digunakake minangka suplemen Kalsium ing Panganan Pertanian / Kewan. Minangka suplemen Kalsium: ing aditif pakan kanggo nambah Kalsium lan Fosfor kanggo ningkatake tuwuhing balung.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita