Produk

Nitrat Guanidine Super Fine

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Nitrat Guanidine sing apik banget

Nitrat guanidin dipérang dadi nitrat guanidine olahan, nitrat guanidine kasar lan Nitrin Guanidine Superfine. Yaiku bubuk utawa partikel kristal putih. Ngoksidasi lan beracun. Ngurai lan njeblug ing suhu dhuwur. Titik lebur yaiku 213-215 C, lan kepadatan relatif 1,44.

Formula: CH5N3 • HNO3
Bobot molekul: 122,08
NO CAS.: 506-93-4
Aplikasi: airbag otomotif
Katon: nitrat Guanidine yaiku kristal padhet putih, dibubarake ing banyu lan etanol, rada larut ing aseton, ora larut ing benzena lan etana. Larutan banyu ing kahanan netral.
Nitrat guanidine bubuk superfine ngemot 0,5 ~ 0,9% agen anti-caking kanggo nyegah aglomerasi lan ningkatake kinerja produk.

SN

Barang

Unit

Spesifikasi

1

Penampilan

 

Wêdakakêna putih, bebas mili tanpa katon najis

1

Kasucian

% ≥

97.0

2

Kelembapan

% ≤

0,2

3

Banyu ora larut

% ≤

1.5

4

PH

 

4-6

5

Ukuran partikel <14μm

% ≥

98

6

D50

 μm

4.5-6.5

7

Aditif A

  %

0,5-0,9

8

Nitroni amonium

% ≤

0,6

Pancegahan Kanggo Nangani Aman
-Awasi kontak karo kulit lan mripat. Aja nganti bledug lan aerosol.
-Sedhiyakake ventilasi knalpot sing cocog ing panggonan sing digawe bledug. Supaya adoh saka sumber kontak
-Ora ngrokok. Supaya adoh saka panas lan sumber kontak.

Kahanan Kanggo Panyimpenan Aman, Kalebu Kompatibilitas
-Simpen ing papan sing adhem.
-Katup wadhah ditutup kanthi raket ing papan sing garing lan berventilasi kanthi apik.
-Kelas penyimpanan: Bahan-bahan sing mbebayani oksidasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita