Produk

Tricalcium Fosfat

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tricalcium Fosfat (sakapeung disingget TCP) nyaéta uyah kalsium tina asam hosorat kalayan rumus kimia Ca3 (PO4) 2. Éta ogé katelah kalsium fosfat tribasik sareng tulang fosfat kapur (BPL). Mangrupikeun padet bodas anu leyur handap. Kaseueuran sampel komérsial "tricalcium fosfat" nyatana hidroksiapatit.

1110

CAS : 7758-87-4 ; 10103-46-5 ;
EINECS : 231-840-8 ; 233-283-6 ;
Rumus molekul : Ca3 (PO4) 2 ;
Beurat molekul : 310.18 ;

Pasipatan Téknis tina Tricalcium Fosfat

SN Barang

Nilai

1 Penampilan

Bubuk bodas

2 Tricalcium fosfat (sakumaha Ca)

34.0-40.0%

3 Logam beurat (sakumaha Pb)

≤ 10mg / kg

4 Kalungguhan (Pb)

≤ 2mg / kg

5 Arsenik (Sakumaha)

 ≤ 3mg / kg

6 Fluorida (F)

75mg / kg

7 leungitna dina ignition

10,0%

8 Kajelasan

Lulus tés

9 Ukuran sisikian (D50)

2-3µm

Catetan
1) sadaya data téknis anu dituduhkeun di luhur pikeun rujukan anjeun.
2) spésifikasi alternatip wilujeng sumping kanggo diskusi salajengna.

Mangpaat
Di sagigireun tujuan ubar, tricalcium fosfat digunakeun salaku agén anti caking dina manufaktur sareng tatanén. Na aya lega sareng murah. Kualitas ieu, digabungkeun sareng kamampuan pikeun misahkeun bahan, parantos ngajantenkeun populér di panjuru dunya.

Dina Produksi Dahareun
Tricalcium Fosfat seueur dianggo salaku suplemén Kalsium, régulator pH, agén penyangga, suplemén gizi sareng agén anti caking dina produksi pangan. Salaku agén anti caking, agén buffering: dina produk tipung pikeun nyegah caking. Salaku suplemén Kalsium: dina industri pangan kanggo nambihan Kalsium sareng Fosfor kanggo ngamajukeun tumuh tulang. Salaku regulator pH, agen buffering, suplemén gizi: dina susu, permén, puding, bumbu sareng produk daging pikeun ngatur kaasaman, ningkatkeun rasa sareng nutrisi.

Dina Inuman
Tricalcium Phosphate loba dipaké salaku suplemén nutrisi sareng agén anti caking dina inuman. Salaku suplemén nutrisi sareng agén anti caking: dina inuman anu padet pikeun nyegah caking.

Dina Farmasi
Tricalcium Fosfat seueur dianggo salaku bahan dina Farmasi. Salaku bahan dina pangobatan énggal tulang cacat bahan pikeun ngabantosan jaringan tulang.

Dina Tatanén / Sato Sato
Tricalcium Fosfat seueur dianggo salaku suplemen Kalsium dina Tatanén / Sato Sato. Salaku suplemen Kalsium: dina aditif pakan kanggo nambihan Kalsium sareng Fosfor kanggo ngamajukeun tumuh tulang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami