Produk

Amonium perchlorate

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Amonium Perchlorate

Formula molekul:

NH4ClO4

Bobot molekul:

117.50

CAS No.

7790-98-9

RTECS No.

SC7520000

UN UN .:

1442

 

 

Amonium perchlorate minangka senyawa anorganik kanthi rumus NH₄ClO₄. Iki minangka padhet sing ora ana warna utawa putih sing larut ing banyu. Iki minangka oksidator kuat. Gabungan karo bahan bakar, bisa digunakake minangka propelan roket.

Panggunaan: umume digunakake ing bahan bakar roket lan bahan peledak tanpa asap, lan uga digunakake ing bahan peledak, agen fotografi, lan reagen analitis.

1) anti-caked dening SDS

11

2) anti-caked dening TCP

12

Sadurunge nggarap amonium perchlorate, sampeyan kudu dilatih babagan penanganan lan panyimpenan sing tepat.
Amonium perchlorate minangka oksidator sing kuwat; lan campuran karo belerang, bahan organik, lan logam sing apik banget yaiku bledosan lan gesekan lan sensitif kejut.
Amonium perchlorate kudu disimpen supaya ora kena kontak karo agen oksidasi (kayata perchlorates peroksida. Permanganat, nitrat klorida, klorin, bromin lan fluor amarga ana reaksi kasar.
Amonium perchlorate ora kompatibel karo agen pangurangan sing kuat: asam kuat (kayata hidroklorat. Sulfurat lan nitrat) logam (kayata aluminium. Tembaga, lan kalium); oksida logam: fosfor: lan bahan bakar.
Ngendi wae ammonium perchlorate digunakake, ditangani diprodhuksi, utawa disimpen, gunakake peralatan listrik lan perlengkapan listrik.

Cegahan
Supaya adoh saka panas. Supaya adoh saka sumber kontak. Supaya ora ana bahan sing bisa dibakar. Kontainer sing kosong duwe risiko kobongan, nguap turahan ing ngisor tutup asap. Ground kabeh peralatan sing ngemot bahan.
Aja ambegan bledug. Tindakake langkah pancegahan tumrap mbuwang elektrostatik. Nganggo klambi pelindung sing cocog. Yen ana ventilasi sing ora cukup, nganggo peralatan napas sing cocog. Yen sampeyan rumangsa kurang sehat, goleki perawatan medis lan nuduhake label yen bisa. Aja kena kulit lan mripat. Supaya adoh saka kompatibel kayata nyuda agen, bahan sing gampang kobong, bahan organik, asam.

Panyimpenan
Tutup wadhah supaya ditutup kanthi kenceng. Simpen wadhah ing ruangan sing adhem, apik. Pisahake karo asam, alkali, nyuda agen lan bahan bakar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita