Produktet

Fosfat trikalciumi

Përshkrim i shkurtër:


Detaje të Produktit

FAQ

Etiketat e produkteve

Fosfati i trikalciumit (nganjëherë i shkurtuar TCP) është një kripë kalciumi e acidit Hosforik me formulën kimike Ca3 (PO4) 2. Njihet gjithashtu si fosfat tribasik i kalciumit dhe fosfat i kockave të gëlqeres (BPL). Shtë një lëndë e ngurtë e bardhë me tretshmëri të ulët. Shumica e mostrave komerciale të "fosfatit të trikalciumit" janë në fakt hidroksiapatit.

1110

CAS 7758-87-4 ; 10103-46-5
EINECS 1 231-840-8 ; 233-283-6
Formula molekulare : Ca3 (PO4) 2
Pesha molekulare 10 310,18

Karakteristikat teknike të fosfatit të trikalciumit

SN Sendet

Vlera

1 Pamja e jashtme

Pluhur i bardhë

2 Fosfat trikalciumi (si Ca)

34.0-40.0%

3 Metali i rëndë (si Pb)

M 10mg / kg

4 Plumbi (Pb)

M 2mg / kg

5 Arsenik (si)

 M 3mg / kg

6 Fluori (F)

M 75mg / kg

7 humbje nga ndezja

10.0%

8 Qartësia

Provë kaluese

9 Madhësia e kokrrës (D50)

2-3 μm

Shënime
1) të gjitha të dhënat teknike të treguara më sipër janë për referencë tuaj.
2) specifikimi alternativ është i mirëpritur për diskutim të mëtejshëm.

Përdor
Përveç qëllimeve medicinale, fosfati trikalciumi përdoret si një agjent anti-cakes në prodhim dhe bujqësi. Widelyshtë gjerësisht i disponueshëm dhe i lirë. Këto cilësi, të kombinuara me aftësinë e tij për të ndarë materiale, e kanë bërë atë të njohur në të gjithë botën.

Në Prodhimin e Ushqimit
Fosfati trikalcium është përdorur gjerësisht si shtesa kalciumi, rregullator i pH, agjentë buffer, shtesa ushqimore dhe agjent anti-cakes në prodhimin e ushqimit. Si agjent anti-caking, agjentë buffering: në produktet e miellit për të parandaluar cakes. Si shtesa kalciumi: në industritë ushqimore të shtoni kalcium dhe fosfor për të nxitur rritjen e kockave. Si rregullator i pH, agjentë buffering, shtesa ushqimore: në qumësht, karamele, puding, erëza dhe produkte mishi për të rregulluar aciditetin, për të rritur aromën dhe ushqimin.

Në Pije
Fosfati trikalcium është përdorur gjerësisht si shtesa ushqimore dhe agjent anti-cakes në pije. Si suplemente ushqimore dhe agjent anti-cakes: në pije të ngurta për të parandaluar pjekjen.

Në Farmaceutikë
Fosfati i kalciumit përdoret gjerësisht si material në Farmaceutikë. Si material në trajtimin e ri të defekteve të kockave të materialit për të ndihmuar rritjen e indeve të kockave.

Në Bujqësi / Ushqim të Kafshëve
Fosfati trikalcium është përdorur gjerësisht si shtesë e Kalciumit në Bujqësi / Ushqim të Kafshëve. Si shtesë e kalciumit: në ushqim shtesë për të shtuar kalcium dhe fosfor për të nxitur rritjen e kockave.


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni