Produk

Sodium Perchlorate

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sodium Perchlorate

Ngaran Produk:

Sodium Perchlorate

Rumus molekular:

NaClO4

Beurat molekul:

122.45

No CAS.:

7601-89-0

RTECS No.:

SC9800000

Henteu PBB:

1502

Sodium perchlorate mangrupikeun senyawa anorganik kalayan rumus kimia NaClO₄. Mangrupikeun kristal bodas, padet hygroscopic anu leyur pisan dina cai sareng alkohol. Éta biasana karandapan salaku monohidrat.

Natrium perchlorate mangrupikeun pangoksidasi anu kuat, sanaos henteu kapaké dina pyrotechnics sapertos uyah kalium kusabab hygroscopicity na. Bakal diréaksikeun sareng asam mineral anu kuat, sapertos asam sulfat, janten asam perchloric.
Kagunaan: utamina dianggo dina ngadamel perchlorate sanés ngalangkungan prosés dékomposisi dua.

19

1) natrium perchlorate, anhidrat

17
2) natrium perchlorate, monohidrat

18

Kasalametan
Natrium perchlorate mangrupikeun pangoksidasi anu kuat. Éta kedah dijauhkeun tina zat organik sareng agén pangirangan anu kuat. Beda sareng klorat, campuran perchlorate sareng walirang relatif stabil.
Éta sedeng toksik, sabab dina jumlah anu seueur éta ngaganggu pangambilan iodin kana kelenjar tiroid.

Panyimpenan
NaClO4 kedah disimpen dina botol anu disegel pageuh sabab rada hygroscopic. Éta kedah dijauhkeun tina uap asam anu kuat pikeun nyegah dibentukna asam perchloric anhidrat, seuneu sareng bahaya ledakan. Éta ogé kedah dijauhkeun tina bahan-bahan anu kaduruk.

Pembuangan
Natrium perchlorate henteu kedah dituang ka solokan atanapi dialungkeun ka lingkungan. Éta kedah dinetralisir ku agén pangirangan ka NaCl heula.
Natrium perchlorate tiasa ditumpes ku beusi logam handapeun lampu UV, dina henteuna hawa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami