Produk

Amonium perchlorate

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Amonium Perchlorate

Rumus molekular:

NH4ClO4

Beurat molekul:

117.50

CAS No.

7790-98-9

RTECS No.

SC7520000

Henteu PBB:

1442

 

 

Amonium perchlorate mangrupikeun sanyawa anorganik kalayan rumus NH₄ClO₄. Mangrupikeun padet anu teu aya warna atanapi bodas anu leyur dina cai. Éta mangrupikeun pangoksidasi anu kuat. Digabungkeun sareng suluh, éta tiasa dianggo salaku propét rokét.

Kagunaan: utamina dianggo dina bahan bakar rokét sareng bahan peledak haseup, sajaba ti éta, seueur dianggo dina bahan peledak, agén fotografi, sareng réagen analitik.

1) anti caket ku SDS

11

2) anti caket ku TCP

12

Sateuacan damel sareng amonium perchlorate, anjeun kedah dilatih dina pananganan sareng panyimpenan na.
Amonium perchlorate mangrupikeun pangoksidasi anu kuat; sareng campuran sareng walirang, bahan organik, sareng logam anu dibagi saé anu ngabeledug sareng gesekan sareng shock sénsitip.
Amonium perchlorate kedah disimpen pikeun ngahubungi kontak sareng agén pangoksidasi (sapertos perchlorates peroksida. Permanganat, klorida nitrat, klorin, bromin sareng fluorin kumargi réaksi telenges kajantenan.
Amonium perchlorate henteu cocog sareng agén pangirangan anu kuat: asam kuat (sapertos hidroklorat. Sulfurik sareng nitrat) logam (sapertos aluminium. Tambaga, sareng kalium); oksida logam: fosforus: sareng bahan bakar.
Dimana waé amonium perchlorate digunakeun, diatur didamel, atanapi disimpen, anggo alat-alat listrik sareng perlengkapan ledakan.

Tindakan pancegahan
Jauhkeun tina panas. Jauhkeun tina sumber kontak. Jauhkeun tina bahan anu kaduruk. Wadah kosong nimbulkeun résiko seuneu, ngejat résidu handapeun tiung tiung. Ground sadayana alat-alat anu ngandung bahan.
Entong ngambekan lebu. Laksanakeun tindakan pancegahan ngalawan pelepasan éléktrostatik. Paké pakean pelindung anu cocog. Dina kasus épisiasi anu cekap, anggo alat pernapasan anu cocog. Upami anjeun raos teu damang, milari perhatian médis sareng nunjukkeun labélna nalika mungkin. Cegah kontak sareng kulit sareng panon. Jauhkeun tina sauyunan sapertos ngirangan agén, bahan kaduruk, bahan organik, asam.

Panyimpenan
Simpen wadahna katutup pageuh. Simpen wadah dina tempat anu tiis sareng berventilasi. Pisahkeun tina asam, basa, ngaréduksi agén sareng bahan bakar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami